Een lange geschiedenis die velen niet weten; het ontstaan van mijn bedrijfsnaam en logo.
Bijna tien jaar geleden ontwikkelde ik een logo met de naam 'BASTA creatieve media'. Ik werkte destijds voor een leer- werkplaats Transfer Werkt als grafisch vormgever. Het bedrijf ging failliet, de naam bleef bewaard.
Daarnaast had (en heb) ik mijn logo Artflyer van mijn inmiddels opgeheven blogsite.

Nu heet mijn onderneming BASTA in beeld.
BASTA omdat ik een punt wil maken, in beeld omdat ik beeldmaker ben en deze beelden zichtbaar maak voor de buitenwereld in de vorm van deze website, social media, exposities, kunstmarkten etc: in beeld.
Het oorspronkelijke (drie)hoekige kleurenpalet -wat staat voor CM Creatieve Media- heb ik weggelaten en voor een duidelijk statement gekozen. De letters zachter maar krachtig in zwart. Soms in wit, als de achtergrond het vraagt, maar nooit zwart-wit ;-)

De garage wordt mijn atelier waar ik onder andere mijn foto’s na bewerk, schets, ideeën uitvoer, hannes, experimenteer en mensen ontmoet.

Heeft u een vraag of wens, of wilt u advies? Op dit moment werk ik op afspraak, in de nabije toekomst zijn er inlooptijden in mijn atelier. Hier vind u onder meer kunstkaarten, canvasprints, fotografie, fotobewerking, retouchering, teksten, gedichten, vormgeving én verse koffie!