Op de hoogte blijven van
mijn activiteiten, exposities, publicaties en meer?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!

* Uw gegevens blijven ten alle tijde privé. Uw mailadres word enkel gebruikt voor de nieuwsbrief in het kader van de AVG

28 maart 2024

Trots(eerd)!

Regen en wind getrotseerd van Heerlen naar Sittard op mijn scootertje, na enkele uren fotograferen met mijn werkpaardje Olympus en anderhalve week later trotse winnaar van de allereerste editie Zittesje Art Fair fotowedstrijd Het perfecte plaatje!!

Lees meer »
11 maart 2024

In Beeld

Mijn Kraaltje, op een ereplek bij Blender Heerlen . Bijzonder trots, achter deze foto zit een liefdesverhaal.

Lees meer »
1 maart 2024

Blender Royal

Wil jij dinsdagavond 12 maart een geweldige culturele belevenis met kunst(markt), theater, live muziek en een heel speciale fotografie demonstratie? Dan moet je bij Blender Heerlen zijn! Koop je ticket bij Blender Heerlen, stationsplein 7 of online op blenderheerlen.com. Ik ben er ook met BASTA in Beeld ! Tot dan! Affiche opgehangen bij Marco van Tabak& gemak Heksenberg, dank!

Lees meer »
7 december 2023

BASTA in Beeld mixed met BLENDER Heerlen

Geblenderd.   Vanaf dinsdag 5 december 2023 is #BASTA #inbeeld bij Blender Heerlen! In het Maankwartier Heerlen, Stationsplein 7. Een culturele, sociale en kunstzinnige mix voor iedereen, betaalbare prijzen, unieke (kunst)werken veelal handgemaakt, van kunstenaars uit eigen streek! Breng BLENDER een bezoek en bekijk onder andere wat #BASTA In Beeld te bieden heeft. Blijf updates volgen, want mijn aanbod wisselt regelmatig en...er is een zeer bijzonder mooi werk in aantocht: binnenkort! In Blender Heerlen! Open dagelijks van 11-17 uur, zondag vanaf 12 u, ma gesloten

Lees meer »
12 oktober 2023

Expositie Aerwinkel

Op 7 en 8 oktober toonde ik ouder en nieuw werk tijdens de Expositie in gasterij Aerwinkel in Posterholt. Stichting Kunststroom organiseerde deze expositie door heel Roerdalen - WassenbergDat weekend waren er veel belangstellenden en heb ik genoten van interessante nieuwe kennismakingen!

Lees meer »
12 juli 2023

Open up!

Open up! Inmiddels onofficieel een uur open. Een gepimpte melkkan, binnenkort mét logo, zonnebloemen van mijn supervriendin (ja, die bestaan! Supervriendinnnen ;-)) en behalve koffie of thee ook lectuur te lezen, waaronder vak kunsttijdsschriften, diverse fotomagazines en plaatselijke cultuurkrantjes. Een zitbankje voor gasten is onderweg! Voor een belettering wordt ook verzorgd, we zijn onderweg en zo is het altijd Het symbolische beeld van Kraaltje (er is een boek over haar in de maak) van mijn vriendin, als geschenk voor alles wat me lief en dierbaar is. Daarboven mijn allereerste spiegelreflex camera de Japanse Vivitar 4000. De oude Praktika camera van mijn vader ligt op zolder bij mijn moeder, ik haal hem spoedig hierheen, hier is zijn thuis en krijgt een ereplek.

Lees meer »
6 juli 2023

Open studio elke woensdagochtend!

BASTA. in beeld opent haar deur! Open atelier elke woensdagochtend van 8.30 - 12 uur! Mijn nieuwe atelier is vanaf woensdag 12 juni elke woensdag te bezoeken van 8.30 uur - 12 uur op de Roebroekweg 50 Heerlen.  Buiten woensdagochtend bent u van harte welkom op afspraak.

Lees meer »
26 juni 2023

Open atelier 24 & 25 juni 2023

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni was mijn aankomende atelier open voor bezoekers tijdens de Eurode kunstroute! Dit was niet de officiële opening van mijn bedrijf, maar om kennis te maken met diverse mensen uit de buurt of verder weg (ook over de grens). en andersom.

Lees meer »
22 mei 2023
8 september 2022