12 juli 2023

Open up!

Open up! Inmiddels onofficieel een uur open. Een gepimpte melkkan, binnenkort mét logo, zonnebloemen van mijn supervriendin (ja, die bestaan! Supervriendinnnen ;-)) en behalve koffie of thee ook lectuur te lezen, waaronder vak kunsttijdsschriften, diverse fotomagazines en plaatselijke cultuurkrantjes. Een zitbankje voor gasten is onderweg! Voor een belettering wordt ook verzorgd, we zijn onderweg en zo is het altijd Het symbolische beeld van Kraaltje (er is een boek over haar in de maak) van mijn vriendin, als geschenk voor alles wat me lief en dierbaar is. Daarboven mijn allereerste spiegelreflex camera de Japanse Vivitar 4000. De oude Praktika camera van mijn vader ligt op zolder bij mijn moeder, ik haal hem spoedig hierheen, hier is zijn thuis en krijgt een ereplek.

Lees meer »
6 juli 2023

Open studio elke woensdagochtend!

BASTA. in beeld opent haar deur! Open atelier elke woensdagochtend van 8.30 - 12 uur!Mijn nieuwe atelier is vanaf woensdag 12 juni elke woensdag te bezoeken van 8.30 uur - 12 uur op de Roebroekweg 50 Heerlen. Buiten woensdagochtend op afspraak.

Lees meer »
26 juni 2023

Open atelier 24 & 25 juni 2023

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni was mijn aankomende atelier open voor bezoekers tijdens de Eurode kunstroute! Dit was niet de officiële opening van mijn bedrijf, maar om kennis te maken met diverse mensen uit de buurt of verder weg (ook over de grens). en andersom.

Lees meer »
22 mei 2023
8 september 2022